“Yazarlık Öğrenilebilir mi?”

Kısa süre önce kurulmuş olmasına rağmen edebiyat etkinliklerine yoğun olarak devam eden Türk Dili ve Edebiyatı Bölümümüz, üçüncü etkinliğinde, yoğun ilgi gören bir alan olan yaratıcı yazarlık konusunun en iyilerinden birini, Murat Gülsoy’u konuk etti.

Yayımlanmış çok sayıda öykü ve romanıyla üretken ve ödüllü bir yazar olan Gülsoy’un yaratıcı yazarlık üzerine Büyübozumu Yaratıcı Yazarlık adlı bir kitabı ve postmodern edebiyat üzerine 602. Gece adlı bir incelemesi bulunuyor.

Üniversitemiz öğrencilerinin ve akademisyenlerin yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlikte Gülsoy, yazmanın öğrenilebilecek ve çalışmayla geliştirilebilecek bir beceri olduğu üzerinde durdu.

Yazar Murat Gülsoy, 13 Mart’ta Türk Dili ve Edebiyatı Bölümümüzün etkinliği için üniversitemizdeydi.
Etiketlendi: