Doç. Dr. Gülşen Sayın üniversite adaylarına İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünü tanıttı

Bu seneki üniversiteye geçiş sınavından önce, İngiliz Dili ve Edebiyatı bölüm başkanı Doç. Dr. Gülşen Sayın, DİLKO Eğitim Kurumları’nda düzenlenen Kariyer Günleri’ne katılarak üniversite adaylarına bölümü tanıttı.

Farklı kurumlardan gelen temsilcilerin bulunduğu Kariyer Günleri’nde Doğuş Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı’nı temsilen Doç. Dr. Gülşen Sayın, programda aday öğrencilere yönelik sunum yaptı. Yabancı dil odaklı kurumun 35 öğrencisine sunum yapan Sayın, öğrencilere mesleki tanıtım, ders programı ve bölüm kazanımlarına dair bilgi verdi.

Edebiyat Kulübü öğrencileri yaz aylarında Heybeliada’da History adlı kısa film çekimlerini gerçekleştirdi.

Edebiyat Kulübü öğrencilerimizin yaz aylarında Heybeliada’da çekimlerini gerçekleştirdiği History (Tarih) adlı filmin yönetmenliğini Ufuk Erken üstlendi, senaryosunu İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi ve aynı zamanda kulüp başkanı Engin Can Yağcı ve Öğretim Üyesi Dr. Murat Sayım yazdı.

Fotoğrafta film çekimlerinde rol alan tüm kadroyu görüyorsunuz: Teknik ekip, Edebiyat Kulübü öğrencileri, rol alan ilkokul çocukları ve velileri.