Dekan'ın Mesajı

Fen-Edebiyat Fakültesi Doğuş Üniversitesi’nin kurulduğu 1997 yılından beri eğitim vermektedir. Fakültemizde bulunan İletişim Bilimleri, İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngilizce Mütercim ve Tercümanlık, Psikoloji, Sosyoloji, Türk Dili ve Edebiyatı bölümleri öğrencilerine kapsamlı ve nitelikli lisans programları sunmaktadır.

Amacımız, öğrencilerimize uzmanlık için gerekli mesleki bilgilerin yanında, hayatlarının her aşamasında faydalı olacak temel bir kültürel birikim ile teknolojik donanımı kazandırmaktır. Bu hedefle lisans programları; öğrencilerin toplumsal sorunlardan, farklı düşünce ve yaşam biçimlerinden haberdar, araştırmaya ve araştırmalarının sonuçlarını sistemli bir şekilde sunabilmeye yatkın, eleştirel düşünen bireyler olarak gelişimlerini destekleyecek şekilde biçimlendirilmiştir.

Prof. Dr. Esra KÖTEN
Dekan

Haberler ve Etkinlikler

Tüm haberler ve etkinlikler için tıklayınız

Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Çürük'ün Makalesi Ankara Üniversitesi Türkoloji Dergisi'nde Yayınlandı

Çürük, Yasemin (2019). “Birleşik Sözcük mü Öbek mi?”. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih- Coğrafya Fakültesi Türkoloji Dergisi 23, 1 (2019) 105-122. e-ISSN: 2602-4934 (önceki ISSN: 0255-2981).