Dekan'ın Mesajı

Fen-Edebiyat Fakültesi Doğuş Üniversitesi’nin kurulduğu 1997 yılından beri eğitim vermektedir. Fakültemizde bulunan İletişim Bilimleri, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Psikoloji, Sosyoloji, Türk Dili ve Edebiyatı bölümleri öğrencilerine kapsamlı ve nitelikli lisans programları sunarken; Matematik Bölümü ile Fizik ve Kimya Birimleri de üniversitenin tüm lisans öğrencilerine çeşitli düzeylerde zorunlu ve seçmeli dersler açarlar.

Amacımız, öğrencilerimize uzmanlık için gerekli mesleki bilgilerin yanında, hayatlarının her aşamasında faydalı olacak temel bir kültürel birikim ile teknolojik donanımı kazandırmaktır. Bu hedefle lisans programları; öğrencilerin toplumsal sorunlardan, farklı düşünce ve yaşam biçimlerinden haberdar, araştırmaya ve araştırmalarının sonuçlarını sistemli bir şekilde sunabilmeye yatkın, eleştirel düşünen bireyler olarak gelişimlerini destekleyecek şekilde biçimlendirilmiştir.

Prof. Dr. Turgut ÖZKAN
V. Dekan

Haberler ve Etkinlikler

Tüm haberler ve etkinlikler için tıklayınız